Scroll to top

Cherney


Residential Architecture

Additions & Remodels Modern

Cherney

Nestled in the Sonoran Desert landscape, an existing hilltop home was refreshed with a remodel and new addition. New entry steps lead through a custom entry to an expanded double-height Great Room with panoramic views through window walls of glass. The home’s expansive windows frame the desert landscape like living artwork. Additional Guest Suites were added on the upper level to make better use of available space. A substantial curved overhang provides shade over the Rear Patio, which has been re-imagined as an outdoor living area. At the heart of this renovated oasis is an inviting infinity pool that not only cools from the desert heat but also tricks the eye, blurring the pool’s edge with the vast desert beyond. This redesign embodies the charm of the Sonoran Desert and captures the essence of contemporary living.

ASID Award Winning home

  • Location:

    Oro Valley, Arizona

  • Subdivision:

    La Reserve

  • Square Feet:

    5,012

Share project